ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

València i Brentford continuen sense arribar a un acord per Canós

Per Manel Rumbau · 17 Agost, 2023

Després de més de dos mesos esperant a que el València tancara l’operació Sergi Canós, Peter Lim, màxim accionista del club de Mestalla, va validar el moviment després de comprovar com la direcció esportiva del València tancava el dilluns un acord amb l’UE Sassuolo per al traspàs d’Uros Racic.

D’aquesta forma, el jugador valencià ja té, des de fa uns dies, tota la documentació i els contractes procedents del València perquè els signe. Finalment, el club de Mestalla va fer l’oferta al Brentford amb les pretensions que tenia, és a dir, uns 250.000 euros.

Sense acord total per Canós

Segons ha pogut saber Blanquinegres, l’oferta de 250.000 euros en poder del combinat anglés encara no ha sigut acceptada. A hores d’ara, encara no hi ha acord entre València i Brentford pel jugador de Nules, de manera que la negociació entre ambdós clubs per arribar a un acord continua el seu curs. Així mateix, s’espera que Sergi Canós no viatge durant el dia de hui a València.

La idea que tenia Sergi Canós era viatjar hui a la capital del Túria per tal de superar la revisió mèdica. A més, el jugador volia estar disponible, a les ordres de Baraja, de cara al partit de demà davant Las Palmas. Finalment, serà una cosa totalment impossible.

No obstant això, les dos parts confien en que l’operació acabarà per tancar-se i, per descomptat, Sergi Canós serà el segon fitxatge del València en aquest mercat d’estiu.