ACTUALITAT  

València es fica enmig de l’embolic de la Selecció Femenina

Per Blanquinegres · 19 Septembre, 2023

La selecció espanyola femenina es concentrarà este dimarts a la vesprada en les instal·lacions de l’Oliva Nova Golf, tal com ha informat SUPER. L’embolic de la selecció espanyola arriba a València. De moment, encara es desconeix les internacionals que s’incorporaran. Les jugadores estudien les conseqüències legals de no acudir a la cita.

En un últim comunicat van mostrar la seua disconformitat amb les actuacions que està prenent la Federació Espanyola de Futbol fins al moment. Açò deia el comunicat: «Sí que ens sembla rellevant assenyalar, en este sentit, que la convocatòria no s’ha realitzat dins del termini i en la forma escaient, de conformitat amb l’art. 3.2 de l’Annex I del Reglament sobre l’Estatut i Transferència de Jugadors de la FIFA, per la qual cosa entenem que l’RFEF no es troba en disposició d’exigir-nos acudir a esta. Lamentem una vegada més que la nostra Federació ens situe en una situació que mai haguérem desitjat»

La valencianista Enith Saló, segons ha pogut saber aquest periòdic, sí que té la intenció d’unir-se a la concentració. Va haver-hi bomba en la primera llista de Montse Tomé en el marc de la major crisi de la història del futbol femení espanyol