+  ACTUALITAT  

El València continua fent millores a Mestalla

Per Alex Chardí · 28 Maig, 2015

Des que entrara Amadeo Salvo en la presidència, el club no ha parat de fer millores al seu estadi, tenint en compte que encara queden diversos anys fins que es puga disfrutar del nou estadi. La idea sempre ha sigut la de tindre el millor camp possible fins que el club canvie l’Avinguda de Suècia per l’Avinguda de les Corts Valencianes.

D’esta manera el València ja ha planificat les pròximes millores que es duran a terme este estiu a l’estadi de Mestalla. La pròxima temporada el camp valencianista tindrà un nou marcador situat just enfront de l’actual. Així, s’espera que es puguen visualitzar perfectament sinó un, l’altre marcador, des de qualsevol part del camp.

Este marcador estarà situat al vomitori 731 de la grada Gol Xicotet Alt, així que el València ja s’ha ficat en marxa per tal de reubicar als aficionats afectats. A poc a poc el València es ficarà en contacte amb tots els abonats afectats per tal d’informar-los que hauran de renovar el seu abonament en el període de reubicacions el 6-7-8 de Juliol, just després del període normal de renovacions per tal de reubicar-los en una zona no afectada.