Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

València Bàsquet vol ampliar el contracte de Van Rossom fins a 2022

Per Fermín Rodríguez · 20 Febrer, 2021

Els directius de l’entitat taronja, que acostumen a esperar a final de temporada per prorrogar o tallar contractes, estarien disposats des de ja a executar l’opció que vincularia a Sam amb València Bàsquet fins al juny de 2022, segons ha informat Ser Deportivos.

I és que l’actuació del belga ahir va ser espectacular anotant 16 punts i fent tot un recital en direcció de joc amb 8 assistències. Des del club són conscients que tot i els seus 35 anys continua sent un jugador de vital importància en cadascuna de les seues plantilles.

Un Van Rossom que viu la huitena temporada com a taronja i continua demostrant dia a dia que el dorsal 9 es mereix ser retirat quan la seua carrera acabe. S’ha convertit pel seu lideratge, el seu rendiment i tots els títols que ha aconseguit en l’home més volgut per l’afició juntament amb Dubi.

I no és per a menys, Sam travessa una segona joventut i amb el partit d’ahir davant el Reial Madrid ha volgut reivindicar-se una vegada més i deixar clar a tot el món que queda Van Rossom per a llarg.