Javi Guerra:

Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

València Bàsquet suma la quinta victòria consecutiva davant Movistar Estudiantes

Per Jorge Olmos · 02 Maig, 2021

València Bàsquet es va imposar a Movistar Estudiantes (100-89) en un partit complicat en el qual tan sols es van poder distanciar al marcador a l’últim quart. Van Rossom, Derrick Williams, Nikola Kalinic i Bojan Dubljevic van comandar el conjunt taronja cap a la victòria número 22 a la Lliga Endesa, la quinta de manera consecutiva.

El partit va arrancar amb intercanvi de cistelles entre Arteaga i l’incombustible Sam Van Rossom, que amb dos triples posava per davant València Bàsquet. Estudiantes es va refer i es va avançar al marcador després de 4 punts consecutius d’Avramovic, però Derrik Williams va contestar amb dos cistelles per a recuperar la iniciativa.

L’ alt ritme anotador va marcar el primer quart d’un partit vistós en el qual Van Rossom portava el timó. 4 encerts de 4 intents des del 6,25 per al belga que, escoltat per un gran Derrick Williams portaven a València Bàsquet a manar al marcador per 34-29.

A l’inici del segon quart els de Ponsarnau es van escapar 8 punts. Però un parcial de 0-6 del conjunt madrileny els clavava en el partit. No anava a ser un quart fàcil, ja que quan faltava un minut per al final de la primera part els visitants es posaven per davant per mitjà de Djurisic.

Al tercer quart l’alternança al marcador fou una constant i altra vegada Van Rossom i Derrick es tornaren a posar les piles. El base belga va anotar el seu sisé triple de la vesprada en una exhibició de llançament des del perímetre. A més, Nikola Kalinic va fer un pas endavant al tercer quart i va encadenar bones accions per a situar-se en 17 punts al seu compte particular.

L’últim quart començava amb tot per decidir i amb +3 per als valencians. I en aquest quart va aparéixer Bojan Dubljevic, que amb un recital de joc interior i anotació va anotar 11 punts i va repartir 2 assistències per a distanciar al marcador al conjunt taronja i sellar la victòria número 22 de la temporada. (100-89).