ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

València Bàsquet presenta el seu pla per a entrar als partits

Per Jaime March · 08 Septembre, 2020

El València Bàsquet ha decidit posar a la venda entrades per a cada partit tant del masculí com del femení llevant així qualsevol tipus d’abonament.

El club anul·la la campanya d’abonaments fins a la 2021-2022 encara que els socis de la passada temporada tindran preferència per a adquirir les seues localitats.

També hi ha una manera de presenciar tots els partits permesos. Venda de 200 passes VIP, que inclou el servei d’àpats, amb els quals es podrà presenciar tots els partits, tant masculins com femenins, de la temporada que siguen permesos amb públic a la Fonteta. En cas de no permetre’s l’entrada de públic o se suspenguera o cancel·lara algun partit, no es realitzarà cap devolució de l’import pagat de 3000€.

Les mesures de seguretat es continuaran implementant per a garantir la seguretat durant els partits que es puguen disputar amb públic a la Fonteta. Respectar la distància mínima d’1.5 m. de seguretat, presa de temperatura en tots els accessos al pavelló i distància de seguretat entre afeccionats en les graderies i localitats són algunes de les mesures proposades pel club.