Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

València Bàsquet no dona opció a Joventut (80-91)

Per Pascual Játiva · 04 Gener, 2021

València Bàsquet viatjava a Badalona per a enfrontar-se a Joventut tan sols dos dies després d’haver aconseguit la classificació per a la Copa del Rei. El partit contra els verdinegres es va ajornar unes setmanes arrere per positius en l’equip hui local.

Començava el partit igualat, amb poc encert per part dels dos equips. El Joventut portava la baixa de Pau Ribas i València la de Bojan Dubljevic. Joan Sastre, titular amb l’equip, ha tornat a un gran nivell i va aconseguir 7 punts en el primer quart, que finalitzaria amb 17-19.

Apretava en defensa l’equip taronja al segon quart i, amb un Labeyrie jugant de 5 per l’ausència de Dubljevic i fent un molt bon treball, València aconseguia la màxima diferència de la primera part, +8, diferència amb la que arribaria el descans (36-44).

Va posar la directa València Bàsquet en el tercer quart i es va marxar a 17 punts, on pareixia ja tindre controlat el partit. La clau van ser dos triples seguits de Mike Tobey que li van donar eixe parcial als taronja. Els locals no aconseguien sol·lucions i València cada vegada es sentia més còmode. +21 tenía de distància al final del tercer quart.

Malgrat això, Joventut reaccionava per propi orgull, y amb 9 punts consecutius i dos triples, posava la diferència en +12 i apretava el partit. Inmediatament, el temps mort que havia pedit Jaume tornava a donar-li 20 punts de ventaja als valencians, que ja no patirien al final del partit (80-91).