ACTUALITAT  

València Bàsquet intentarà aconseguir el ple de victòries en pretemporada

Per Pascual Játiva · 16 Septembre, 2020

València Bàsquet s’enfrontarà a ASVEL Villeurbanne el dimecres 16 de setembre a les 20 h. a la final del We’re Back Preseason Tour de l’Eurolliga, el que serà l’últim partit de preparació previ a l’inici de lliga, el pròxim cap de setmana davant Kirolbet Baskonia.

Els taronja jugaran aquesta final després d’haver guanyat la semifinal davant Bayern Munich per 84-76, un partit dominat per conjunt Valencià. L’equip francés, per la seua part, va guanyar l’altra semifinal a Olympiacos per 74-57.

València Bàsquet segueix sense poder comptar amb els seus dos escortes, Vanja Marinkovic i Klemen Prepelic, encara lesionats. Sí que jugarà Derrick Williams, que va debutar en semifinals i va aconseguir els seus primers 8 punts com a taronja


ASVEL mostra un estil de joc similar al del passat any. L’equip de l’exvalencianista Antoine Diot, basa molt el seu joc en el físic i la defensa, a portar els partits a pocs punts. L’equip francés, que serà el primer rival d’Eurolliga de València Bàsquet l’1 d’octubre, serà una dura prova per als de Ponsarnau, que veuen cada vegada més a prop un inici de lliga que es preveu exigent, amb tres partits en la primera setmana.