Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

València Bàsquet, a l’assalt del Wizink Center

Per Jorge Olmos · 10 Febrer, 2021

València Bàsquet inaugurarà demà la seua participació en la Copa del Rei a partir de les 21:30 (Vamos) amb el duel de quarts de final davant l’amfitrió, el Reial Madrid. Aquesta edició estarà marcada, com ve sent habitual, per l’absència de públic.

El conjunt taronja ha posat rumb a la capital d’Espanya amb les baixes de Fernando San Emeterio i Joan Sastre, encara que sí que han viatjat Guillem Vives i Nikola Kalinic. A més, el de Tàrrega haurà de descartar a un jugador internacional per a complir el ‘cupo’ nacional. Per part dels locals, no serà de la partida ni Randolph ni Taylor.

València Bàsquet s’enfronta al vigent campió de la competició i a més té el repte de guanyar-li per primera vegada a la Copa, ja que els tres precedents anteriors han caigut del costat blanc. Tot i això, l’última visita al Wizink Center -a l’Eurolliga- es va saldar amb una contundent victòria taronja per 77-93.

Aquesta serà la tercera volta que s’enfronten els dos aquesta temporada i el balanç actual es d’una victòria per a cada equip. Quant a les ratxes, València aplega després de dotze victòries consecutives a la competició domèstica mentre que el Reial Madrid tan sols ha perdut un partit en el que va de lliga.

En definitiva, un duel d’alt voltatge els que ens espera demà amb la jornada inaugural de la Copa del Rei 2021 i per al qual tant Ponsarnau, com Van Rossom, Dubljevic i Pradilla han declarat que l’equip està preparat per a competir.