ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

València Basket venç a Saragossa (76-85)

Per Jaime March · 11 Abril, 2021

El Casademont Saragossa s’enfronta al València Basket en la trentena jornada de la Lliga Endesa en el Pavelló Príncep Felip. L’equip aragonés arriba després d’una mala ratxa en ACB igual que l’equip valencià. En el partit d’anada, va guanyar el València Basket per 93-84 a la Fonteta.

El partit començava amb bastant encert i igualtat per part de tots dos conjunts. Un triple de Sulaimon i una canastra d’Harris donaven un avantatge de 6 punts a l’equip aragonés (18-12). Després del temps mort, Kalinic i Williams anotaven per a igualar la trobada. Un triple de Prepelic igualava el partit al final del primer quart (21-21).

En el segon quart va arrancar amb 5 punts consecutius de Benzing. Darrere l’altre temps mort va haver-hi un parcial de 0-7 a favor de València. Hlinason i Ennis mantenien al seu equip en partit. Sastre posava punt i final al segon quart amb un 2+1 (38-45).

En el tercer quart Williams i Kalinic augmentaven l’avantatge fins als 11 punts. San Miguel, ex-taronja, treia el seu caràcter per a disminuir la renda valenciana. Prepelic mantenia al seu equip des del 6,75. Ja al final del quart, el Zaragoza va disminuir a 7 el desavantatge (57-64).

El València Basket continuava manant a l’inici últim quart controlant la renda. Brussino va aparéixer i això es va notar en el marcador. Va igualar la contesa a 74 mancant 3 minuts per al final. Un triple de Prepelic donava confiança a l’equip taronja. Tobey i Kalinic remataven el partit (76-85).