Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Guillamón li va recriminar a Ferran la seua actitud en els vestuaris de Mestalla

Per Blanquinegres · 08 Desembre, 2022

Ferran Torres va fallar en l’anterior Valencia – Barça al valencianisme en una imatge que no va deixar a ningú inadvertit. El futbolista de Foios va celebrar enèrgicament el gol de Lewandowski mirant cap a la graderia en la que situaven els aficionats més animosos del València C.F. Una imatge que no va agradar res a un Mestalla que acabava de rebre un colp molt dur amb el gol de Robert Lewandowski.

No obstant això, Ferran tampoc no va ser res ben rebut al llarg del partit: abans del partit, quan va eixir a calfar al mateix temps que Hugo Duro, quan va eixir al terreny de joc, quan va tocar la primera pilota, quan va fallar un gol que era més fàcil marcar que fallar-la…En tots eixos moments Ferran va notar la pressió d’una afició gens contenta amb la seua eixida i especialment amb les formes de la seua eixida. Fins i tot, en temps de descans es van arribar a escoltar diferents càntics contra el qual actualment és jugador del Barça.

Guillamón li va recriminar l’acció

Tal com ha informat el periodista Fran Guaita, en finalitzar el partit, Guillamón i Ferran van tindre una conversa en els vestuaris en la qual el futbolista de “L’Eliana” li va dir que “no podia fer això en la qual havia sigut la seua casa”.

A més, Guillamón també va ser clar en zona mixta

“És complicat, ell va eixir d’ací i va prendre eixa decisió. L’afició no ho va entendre. Al final són coses que passen en el futbol. Veiem traspassos tots els estius. Continue tenint bona relació amb ell perquè érem companys des de ben xicotets i ell va prendre la decisió i està feliç estic content per ell. És una pena perquè no hem pogut sumar. Ell està content. Li té molt afecte al club. És el seu club des de xicotet i és complicat per a ell que li reben així i ell ha donat tot el que tenia quan era ací”