+  PRIMER EQUIP  

Vacances a mitges fins a juliol

Per Pere Alapont · 29 Maig, 2015

Després de tornar del fugaç viatge als Estats Units, on el València ha signat l’acord de col·laboració amb UN Women i ha disputat i guanyat un partit al conjunt del Columbus Crew, la plantilla del València va a gaudir d’unes merescudes vacances després d’una temporada de grans xifres i on s’ha donat una imatge molt positiva en termes generals.

Tot i que l’equip no tornarà als entrenaments fins a l’1 de juliol, molts dels integrants de la plantilla no van a poder disposar del més sencer de descans. Otamendi estarà pràcticament tot el juny amb la selecció Argentina disputant la Copa Amèrica i molts dels altres internacionals del grup van a haver d’anar convocats amb les seues respectives seleccions per a disputar partits amistosos durant les pròximes setmanes.

Una vegada el grup torne al treball, els mesos de juliol i agost que li esperen són intensos de valent. Primer una estada a Àustria, seguida de viatges a Singapur i Alemanya amb nombrosos encontres que serviran de preparació per a la prèvia de Champions que es disputarà entre els dies 18/19 i 25/26 d’agost.

On tampoc es va a descansar durant els pròxims dies és als despatxos del club. Des de la secretaria tècnica va a seguir treballant-se per a tractar de tancar les arribades que siguen necessàries en este pròxim mes de juny, a expenses d’alguna guinda que puga arribar més tard.