ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Uros Racic: “Volem dur al València on es mereix”

Per Sergio Roig · 11 Agost, 2021

Uros Racic està davant d’una tempora nova i il·lusionant per a ell. En la temporada 20/21 vam veure una versió molt bona del futbolista serbi després d’haver estat cedit una temporada en el
FC Famalicão portugués.

En la vesprada de hui, Racic ha comparegut davant els mitjans oficials del club i ha transmés bones sensacions de cara a aquest nou començament de lliga als ordes de José *Bordalás

L’inici de lliga

Racic ha afirmat que el vestuari està amb moltes ganes de tornar a competir a Mestalla. Després d’una preparació d’alt nivell en la pretemporada a les mans de Bordalás, els futbolistes senten que estan més que llestos per a poder aconseguir aqueixa primera victòria divendres que ve.

Espera el Getafe

El jugador serbi coneix ja al Getafe i sap de la seua intensitat. A més, l’equip coneix de primera mà el joc del rival ja que l’entrenador que tenien en anteriors temporades està ara dirigint al conjunt ché. Els jugadors esperen iniciar la campanya amb tres punts en el seu caseller de Lliga.

Pretemporada lesionat

Només ha pogut disputar el partit inaugural de la pretemporada del València contra el Vila-real. La lesió li va impedir gaudir de més minuts en aquesta preparació. Així i tot, el jugador ha afirmat que se sent bé ja físicament i que està llest per a competir.

La importància de Mestalla

La pandèmia ha dificultat veure un Mestalla ple de gent fins a la bandera. Després d’assistir al Trofeu Taronja unes dues mil persones, divendres que ve podran acudir al camp fins a 15.000. El futbolista del València ha reconegut la importància de la afició i des del vestuari saben que ells són el número dotze. No obstant això, a dos dies de la trobada, la pàgina web del club notifica que queden encara per vendre un 50% de localitats.

Bordalás genera il·lusió

La comunió entre equip i cos tècnic és present des del primer dia. Racic ha afirmat que cada dia intenten millorar les coses que vol el míster per a aconseguir millors resultats. L’equip, segons afirma el jugador serbi, està replet d’il·lusió i fam per a guanyar el primer partit i portar a l’equip on es mereix.