ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Uros Racic perfila la seua eixida del València

Per Manel Rumbau · 14 Agost, 2023

El mercat del València continua parat. I va per a llarg. Peter Lim va decidir col·lapsar el club a tan sols 3 dies del inici lliguer amb la seua condició de donar eixida a dos jugador per tal d’efectuar entrades. La direcció esportiva del club, encapçalada per Miguel Ángel Corona, havia tancat algunes operacions com el fitxatge de Sergi Canós, el d’Amallah i la cessió de Marcos André al Valladolid. Ara mateix, el cert és que aquests moviments continuen caiguts o, pel contrari, paralitzats.

L’exigència del màxim accionista, res més lluny de la realitat, ha paralitzat de manera total el mercat valencianista. La situació del club ja començada la lliga es troba condicionada per les nombroses posicions sense cobrir i per l’absència d’un 9 que garantisca unes xifres golejadores com per a no pensar en el descens.

No obstant això, juntament amb Samu Castillejo, hi ha un jugador que té moltes possibilitats de deixar Mestalla aquesta temporada. 

L’eixida de Uros Racic es qüestió de temps

Segons ha informat Héctor Gömez, el jugador serbi vol eixir del València per tal de no veure en perill la seua participació a l’Eurocopa del pròxim estiu. Equips com Monza i Hellas Verona han consultat sobre la seua situació en els últims dies. I es que encara que Racic aspirava a jugar a Espanya, també ha sorgit interés d’un equip francés. Malgrat això, pel moment, cap equip ha presentat una oferta concreta al València.

A més, el club espera rebre alguna proposta, fins i tot si és modesta, i estan disposats a acceptar-la. S’espera una reunió aquesta setmana per a agilitzar l’eixida, ja que tant el club com el jugador tenen pressa per concretar la seua eixida de Mestalla.