ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Urbanisme explica l’estat de les llicències del Nou Mestalla

Per Alex Alfaro · 01 Desembre, 2023

El regidor d’Urbanisme, Juan Giner, ha comparegut aquest divendres en la roda de premsa de la junta de Govern local per a informar de les novetats que està implementant l’executiu municipal per a agilitzar la tramitació de llicències.

En aquest sentit, ha confirmat que el València CF ja ha començat a completar i a esmenar la documentació requerida per a l’obtenció de la llicència d’obres del nou estadi, encara que ha evitat parlar de terminis.

Segons Giner, “tal com l’alcaldessa de València va establir, la prioritat és que es reactiven les obres del nou estadi i en eixe sentit s’està tramitant la llicència per a finalitzar el que queda de l’estadi. Ens consta que el València CF està presentant la documentació subsanatoria complementària i una vegada estiga tota és quan des del departament de llicències podrem donar terminis concrets. En aquest moment encara no es poden donar”

Sobre si les fitxes urbanístiques que garanteixen els actius immobiliaris del club, però condicionat al fet que abonen la totalitat de la quantia del pavelló de Benicalap i al fet que acaben el nou estadi s’aprovaran quan es negocie el nou conveni, per tant amb les obres iniciades, o quan s’atorgue la llicència d’obres, l’edil va explicar: “Crec que serà pràcticament simultani, però la prioritat que ha marcat l’alcaldessa és la tramitació de la llicència i en això estem treballant i ens consta que el club també està treballant esmenant la documentació, i eixa és la prioritat i en el que estem ara mateix posant la carn a la graella”.