ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

United-Villalba en contacte

Per Blanquinegres · 12 Octubre, 2016

Vicente Fores, representant del talentós jugador de l’Acadèmia Gloval, Fran Villalba a parlat per al diari britànic Sports Witness confirmant l’interès real del Manchester United de Mourinho per tal d’adquirir els servicis del jugador del Cabanyal de 18 anys.

“Només han parlat en nosaltres, però el Club ja és conscient”. Així es referia per tal de contestar davant qui s’ha dirigit el conjunt dels ‘Red devils’. Al mateix temps, Fores espera que després d’este moviment on el VCF ha quedat fora de l’equació, la transacció es complique. Per últim el tutor futbolístic del Fran Villalba deixava tot en mans del United per tal de seguir avançant de cara a tancar l’arribada del jove jugador cap al conjunt de la Premier. Les condicions corren en contra del VCF. Quatre són els milions d’euros que trenquen l’actual contracte del jugador, ja que la renovació es troba en un punt mort des de fa molt de temps i sense visos d’arribar a bon port, amb la renovació i final del culebró.

El màxim valedor de Fran Villalba és i ha sigut Gary Neville, qui ha redactat estes valoracions positives al respecte i que han arribat als despatxos d’Old Trafford. El tècnic anglés va quedar prendat de les condicions tècniques del jugador malgrat la seua curta edat. Amb Neville a València, Villalba va guanyar en protagonisme a les sessions de treball diàries del primer equip arribant a debutar a Copa del Rei. Mencionar que no només Villalba va ser l’ull dret de Gary Neville. Will Zahibo, centre campista ara al Nàstic de Tarragona, també va ser una de les travesses que el tècnic va potenciar al llarg de la seua estància al Club de Mestalla.

Ara la situació de Fran Villalba no és gens positiva. La seua desaparició de la dinàmica titular del VCF Mestalla la temporada passada va arribar coincidint amb l’inici del millor Mestalla. En l’actual campanya amb el roll de jugador del Mestalla a tots els efectes, la situació no ha canviat. Quatre han sigut els partits que ha arribat a disputar amb el conjunt de Curro Torres quedant senyalant en alguns encontres com a responsable del seu impacte sobre el terreny de joc i el resultat final abastat.