La millor informació del ValènciaCF en valencià

Unai Núñez és el central que ha escollit el València
,

Unai Núñez és el central que ha escollit el València

COMPARTIR

El València ha de firmar un central abans que acabe el mercat d’hivern. Tan sols queden 10 dies perquè finalitze i han sigut molts els oferiments, inclòs amb jugadors com Mingueza han començat les negociacions, però cap d’ells ha tingut la benedicció de la directiva i de Bordalás. Ara bé, segons Roberto Ferriol, hi ha un central que sí que reuneix estes condicions: Unai Núñez.

Quart central per a Marcelino

El València confia en tancar-lo esta mateixa setmana, ja que Bordalás el vol per a ja, més tenint en compte que Alderete no estarà als quarts de final de Copa. Marcelino considera a Unai el quart central de l’Athletic i, per tant, no ficaria moltes complicacions en la seua eixida. Això sí, vol una oferta.

Benfica, un rival

El Benfica porta pràcticament tot el mes treballant la incorporació d’este futbolista, però a estes últimes hores s’ha produït una reunió entre Anil Murthy i els agents d’Unai, i si el València aconsegueix realitzar una oferta a l’altura del que demana l’equip basc serà el jugador qui decidisca on vol jugar el que resta de temporada. Bordalás el vol, la secretaria tècnica blanquinegra també, i ara falta que també estiga d’acord el futbolista.