ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Una vesprada per a l’oblit (0-4)

Per Blanquinegres · 25 Març, 2017

Derrota sense paliatius i en el pitjor moment de la temporada per al conjunt blanquinegre. El Mestalla s’ha vist sorprès tant a la primera part com a la segona en minuts successius que han acabat per marcar la diferència al partit. El colp arriba com a la segona derrota del Mestalla com a local en el que va de temporada.

Primera part de falsa seguretat per als valencianistes. Els de Curro Torres començaven els primers compassos dels 90 minuts amb un domini inútil i estèril sobre el filial blaugrana. Tot i el domini d’esfèric del que disfrutava el grup blanquinegre les ocasions no arribaven sobre àrea rival i amb molt poc el Barça sembrava dubtes als dominis de Ferri.

Les correccions a la banda eren continues per part de dos tècnics. El Mestalla, per la seua banda, corregia tot tipus d’imprecisions i el filial del Barça no acabava de trobar-se còmode sobre la gespa d’un Puchades ple fins a la bandera.

Abans de trobar el gol, els de la Ciutat Comtal havien de tirar mà del primer canvi de la vesprada. El porta, Suárez es lesionava al muscle esquerre després d’una molt bona oportunitat de gol obra d’Eugeni. El Mestalla desapareixia després d’esta acció i arribava el moment en el que els de Gerard López, tècnic del Barça B trencaven el partit.

Primer, al 35, Perea aconseguia trencar la defensa amb un xut des de la frontal, la pilota besava el pal de Ferri i significava el 0-1 amb el que obrir el marcador. Dos minuts més tard, al 37, arribava el segon gol visitant encarant ja el final del primer acte. Gumbao de penal ampliava diferències amb les que s’arribava als vestidors.

Ja en temps de la segona part, Curro Torres tractava de reaccionar amb l’ingrés de Fran Villalba per Gregori però de poc va servir perque Cardona amb molt de misteri primer i al minut Martínez, multiplicava el marcador per dos i arribat el 49 de la segona el FC Barcelona B manava per zero gols a quatre.

Partit vist per a la sentència i la histèria pels núvols. El bloqueig futbolístic al vestidor blanquinegre era tal que no hi havia opció alguna a maquillar el marcador amb 40 minuts de partit per davant.

La lectura del partit també ha de deixar espai als altres set encontres que encara resten per acabar la Lliga i on el Mestalla manté intactes les seues opcions d’aconseguir plaça a la fase de Play-off d’ascens cap a la Segona divisió tot i que no siga lluitant per ser campió del Grup tercer del futbol de bronze del nostre futbol.

Molt abans de sentir el xiulit del col·legiat del partit el Puchades perdia la seua bona presencia i es buidava. Finalment sense lloc a la reacció, el partit moria amb el contundent 0-4 abastat a final de la primera part i principi de la segona.