La millor informació del ValènciaCF en valencià

Una subcampiona mundial per al València Femení
,

Una subcampiona mundial per al València Femení

COMPARTIR

-->

Berta Pujadas es converteix en el segon fitxatge del conjunt dirigit per Irene Ferreras. L’acord s’ha firmat entre les dues parts que uniran els seus camins fins al 30 de juny de 2021.

La jugadora de 19 anys arriba procedent de l’Espanyol on ha jugat les ultimes dues temporades. Berta, formada al Barcelona, va debutar en primera divisió de la mà del conjunt perico, on ha fet molt bones temporades.

Arriba per reforçar el mig de la defensa i la seua contundència defensiva, capacitat d’anticipació i el joc aeri l’han valgut per a firmar amb el València Femení.

A més, Berta Pujadas és una de les jugadores en major projecció de futur, com diuen les seues participacions a les categories inferiors de la Selecció Espanyola, on va aconseguir un subcampionat del món l’estiu passat a França al Mundial Sub-20.

Les seues primeres paraules coma jugadora del València

“El València té un projecte ambiciós amb el qual puc créixer molt com a futbolista. Estic molt feliç de poder estar ací i tinc moltes ganes de començar a treballar amb l’equip. Espere poder tornar sota la gespa la confiança que el València ha depositat en mi.”