+  PRIMER EQUIP  

Una setmana per preparar el partit davant el Màlaga

Per Blanquinegres · 27 Gener, 2015

El VCF comença un mes de febrer on haurà de demostrar la seua vàlua com 4rt classificat, lluny de l’ambient de Mestalla.

 

Des de hui mateixa, el València començarà a preparar, a les ordres de Nuno Espírito Santo, el partit de dilluns pròxim davant el Màlaga CF. 6 dies per davant per a que els blanquinegres sumen els 3 punts a la primera jornada com visitant de la segona volta, recentment començada.

De cara a eixe partit davant els de la Costa del Sol, el VCF haurà de començar a certificar i demostrar amb joc i punts perquè vol ser equip Champions la temporada pròxima. Nuno té molt clar quin és l’objectiu a curt i mitja termini. El més imminent, és guanyar el partit a Màlaga i de cara al futur obtindré un bitllet per a la competició per equips més prestigiosa a tot el vell continent.

Un mes de febrer clau

 

El mes que estem a punt d’estrenar, febrer, només ens deixarà vore als blanquinegres al fortí de Mestalla, una volta. Serà el diumenge 15 a les 12:00 h. del mig dia, la resta de partits es disputaran fora de la Capital del Túria. De fet, després del partit davant els de Xavi Gracia, els valencianistes tindran que mesurar-se davant el seu botxí coper, l’Espanyol a l’estadi de Cornellà. 2 desplaçaments complicats de manera consecutiva, tot quan els de Mestalla no han sabut mostrar el seu millor nivell en condició de visitant. Per últim, per tancar el segon mes de l’any els de Nuno es veuran la cara davant l’ex tècnic del València CF, Miroslav Djuckic, entrenador del Còrdova. Un partit que s’espera dur davant un equip afonat a la taula classificatòria i tractant de salvar-se. Recordem que a les primeres 19 jornades, les 9 disputades fora de València, els de Nuno abastaren només 13 punts de 27 possibles i amb unes sensacions poc positives, deixant-se punts vitals davant rivals a priori menors.

Com venim dient, els propers duels dels blanquinegres seran considerats de vida o mort per començar a assentar-se en la, recent reconquerida, quarta plaça, i de pas no perdre l’estela de l’Atlètic de Madrid situat a un partit de diferència, 3 punts i 3er classificat, una plaça d’accés directe a la Lliga de Campions. Arriba el moment de canviar la cara lluny de l’ambient càlid de Mestalla i mostrar les mateixes armes que d’habitual meravellen a l’Avinguda de Suècia.