+  PRIMER EQUIP  

Una parada de Lliga per a prendre aire

Per Blanquinegres · 09 Novembre, 2015

Beneïda victòria a Balaídos amb la que poder afrontar l’absència de futbol d’altra forma molt més tranquil·la i sense alarmes enceses. Ningú pot imaginar com hagueren sigut estes, quasi, 2 setmanes sense Lliga de per mig i amb el regust d’una dolenta imatge que revertir. Afortunadament, este escenari queda en res a hores d’ara gràcies a la golejada per 1 a 5 que es va aconseguir.

Fins i tot, una sola victòria ha fet que la classificació desprenga un canvi d’aires que faria dubtar a molts sobre si el VCF està, realment, en un moment roí de joc. Tot perquè la victòria abastada dissabte posa als de Mestalla a tir d’un sols partit de l’objectiu de les places Champions que precisament es troba en possessió de la víctima del cap de setmana, el Reial Celta de Vigo, que té 21 punts per els 18 del valencianistes.

Per tal de no fer inútil este resultat, el vestidor té davant de si poder sumar una ratxa de 3 victòries consecutives que podria arribar davant Las Palmas el proper 21 de novembre, i en la que el propi Nuno té molt d’interès per certificar d’una forma la verdadera recuperació del grup que dirigeix, com va analitzar a la sala de premsa de Balaídos.

Eixa posada a punt arribarà dimarts quan el grup torne al treball, minvat per una part amb les baixes dels internacionals convocats amb les seues respectives seleccions com Alcácer, Mustafi, Vezo, Cancelo, Gayà, Ryan, Enzo Pérez i André Gomes. Este treball de la setmana arribarà a la seua fi el divendres, ja que el grup que treballe a València podrà comptar amb el cap de setmana pròxim, lliure.