Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Una nova llegenda tindrà lona a Mestalla

Per Alex Alfaro · 20 Octubre, 2022

Javier Solis, actual portaveu del València i director comercial, ha anunciat este dijous que homenatjarà a la llegenda valencianista David Villa en el partit que disputarà el dissabte 29 davant el Barcelona, club en el qual també va militar el golejador asturià.

El club de Mestalla ja tenia organitzat un primer homenatge a Vila en 2020 però l’esclat de la pandèmia del COVID-19 va portar a ajornar aqueix acte i ara l’entitat l’ha recuperat, tal com va anunciar Javier Solis, director corporatiu del València.

“Eixe dia tindrem l’oportunitat de donar l’homenatge que li devem a David Villa. Anirem revelant els detalls però és una llegenda del València i que vinga a visitar-nos és molt important”

El València va comprar a Villa al Saragossa per dotze milions d’euros en l’estiu de 2005 i després de convertir-se en peça bàsica de l’equip durant cinc campanyes, el va vendre al maig de 2010 al Barcelona per uns quaranta.

Solís va anunciar també que el club vistes les xifres d’assistència a Mestalla traurà passes de meitat temporada. “L’afició és espectacular. Ho ha demostrat en les bones i en les dolentes. Que hi haja aqueix ambient és una gaudida i és bàsic per a tots”, va apuntar.

Actualment David Villa és comentarista actualment en DAZN i segurament també complirà este paper en el partit. Serà un dia emocionant per al davantr ja que en el València va viure els seus milors moments.

El club anuncia una nova lona

El València CF està preparant un homenatge a David Villa en el marc del València CF – FC Barcelona corresponent a la Jornada 12 de LaLiga, tal com ha anunciat el Director Corporatiu, Javier Solís, durant la roda de premsa celebrada hui. Entre altres accions previstes, el Club instal·larà una lona en l’exterior del Camp de Mestalla al costat de les de la resta de llegendes. Cal recordar que l’homenatge al davanter asturià es va haver d’ajornar per l’esclat de la pandèmia.

David Villa Sánchez va militar al València CF durant cinc temporades. Durant la seua etapa com a valencianista, l’atacant va disputar més de 200 partits tant en competicions nacionals com europees i va anotar més de 100 gols, sent un jugador determinant i deixant moments que sempre seran recordats per l’afició. A més, el futbolista asturià va formar part de l’equip que va aconseguir la Copa del Rei en 2008.

Amb els diferents actes previstos, que es detallaran pròximament, el dissabte 29 d’octubre serà un dia especial i emotiu per al valencianisme.

Text valenciacf.com