ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Una llegenda valencianista ha acudit hui a la Ciutat Esportiva de Paterna

Per Alejandro Fernandez · 26 Abril, 2023

El València continua amb la seua preparació per a la final de demà a Mestalla, i en el matí de hui ha passat per la Ciutat Esportiva una llegenda valencianista. Kily González ha acudit hui a Paterna, després de presenciar la victòria en l’estadi Martínez Valero. L’ex futbolista argentí s’ha trobat amb els seus ex companys, Rubén Baraja, Carlos Marchena i Miguel Ángel Angulo.

La llegenda valencianista ha parlat per a VCF Media després de visitar la ciutat esportiva i trobar-se amb el primer i segon entrenador del primer equip, i l’entrenador del València Mestalla. Durant les seues declaracions, Kily González ha valorat el lliurament de l’afició i ha recordat els bons moments que va viure durant la seua etapa com che.

“De l’única forma que s’ix d’això és junts. Toca tirar per a un mateix costat, més enllà de diferències. Solament cal pensar en l’escut, que està per damunt de tots els noms. València serà sempre València per la seua gent i per la història que té”, ha verbalitzat Kily González. L’argentí entén que la plantilla i l’afició han d’anar de bracet per a aconseguir junts l’objectiu.

L’afició és una de les parts fonamentals a l’hora d’aconseguir resultats i Kily ha valorat la tasca dels valencianistes des de la graderia. “L’afició del València CF s’entrega i sempre estarà. A l’afició del València CF no cal dir-li res. L’afició del València CF s’entrega. És una afició fidel i exigent. Ha vist grandíssims equips i hui està passant un moment complicat, però ells sempre estaran”, ha manifestat Kily en VCF Media.

Amb la seua tornada a València, Kily González ha recordat el seu pas per la capital del Túria i les coses que li ha deixat en la seua vida. “València és una ciutat que porte en el cor. Tinc molta gent a la qual vuic i amb la qual he compartit grans moments, tinc amics, família. Estar ací és un plaer. Ha passat tantíssim temps, però són els millors records. He tingut la sort d’estar en l’etapa gloriosa del club i ha quedat l’afecte amb empleats del club i amb la gent de la ciutat”, ha declarat la llegenda valencianista.

Kily González sempre serà recordat per ser un dels jugadors que van conformar aquella plantilla que va arribar a dues finals de la màxima competició europea. Durant la seua etapa al València va disputar un total de 146 partits. Després de la seua etapa a Mestalla va marxar a l’Inter de Milàn.