+  PRIMER EQUIP  

Una incòmoda situació per a Álvaro Negredo

Per Pere Alapont · 28 Juliol, 2015

La passada temporada no fou la millor per a Álvaro Negredo en la seua carrera esportiva. Pocs minuts, pocs gols, suplències i un paper secundari, totalment eclipsat pel de Paco Alcácer, podrien definir el que fou el primer any per al madrileny com a valencianista.

El jugador i gran part de l’afició confiaven que l’inici d’esta pretemporada marcara un altre camí per al davanter i que fóra l’inici de la recuperació del gran Negredo que s’ha pogut vore en tantes i tantes etapes de la seua extensa carrera com a futbolista. Però la veritat és que les primeres proves serioses no han deixat cap participació destacable del vallecà i en l’últim partit contra el PSV no va disputar cap minut.

La situació, en estos moments, s’escenifica amb un Negredo preocupat per la falta de possibilitats i protagonisme que sembla que va a tindre en el València de Nuno. Un Nuno del qual s’ha especulat en les últimes hores que no comptaria amb el jugador i que voldria buscar-li una eixida.

El ben cert és que ni per al davanter ni per a l’entrenador la situació és còmoda, de fet és molt delicada i difícil de controlar tenint en compte que la plaça titular de l’atac valencianista té nom i cognoms ben clars en estos moments.