Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Una de les condicions del fitxatge de Bordalás pel València

Per Pablo Marquez · 22 Juny, 2021

El València va fitxar a José Bordalás quan al tècnic alacantí encara li quedava un any de contracte en el Getafe. No obstant això, Bordalás va acordar verbalment amb Àngel Torres que podria eixir del club. La clàusula de l’entrenador era d’un milió i mig d’euros. El València no volia pagar eixa quantitat per contractar a Bordalás. Per este motiu, va prendre la decisió d’incloure altres aspectes en l’operació.

Amistós en el Coliseum Alfonso Pérez

Segons ha informat SER Deportivos València, el club de la Capital del Túria jugarà un partit amistós amb el Getafe el set d’agost com a compensació pel fitxatge de Bordalás. Els clubs varen acordar que el València seria l’equip que jugaria un amistós en el Coliseum Alfonso Pérez en la celebració del setanta-cinc aniversari de l’equip madrileny.

Esta seria la forma del València de compensar al Getafe per haver firmat a José Bordalás sense haver pagat cap indemnització. No obstant això, segons ha afegit SER Deportivos València, el partit entre els dos equips no es produiria en cas que València i Getafe s’enfrontaren en una de les dos primeres jornades de lliga.

Bordalás no vol jugar partits seguits amb cap equip i per esta raó el partit no es disputaria. Encara no ha eixit el calendari oficial de la lliga, però sembla complicat que puga ocórrer esta situació. Per tant, el València jugarà, quasi segur, en el Coliseum Alfonso Pérez el set d’agost.

Més possibles operacions entre Getafe i València

D’altra banda, és important saber que esta pot no ser l’última compensació del València. Les bones relacions entre els clubs són evidents i el club de la Capital del Túria podria cedir-li algun futbolista al Getafe al llarg d’este mercat d’estiu. No obstant això, esta situació només es produirà si el club aconsegueix incorporar futbolistes per a reforçar les seues línies.