ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un vell objectiu del València fitxa pel Betis

Per Blanquinegres · 24 Juny, 2024

Iker Losada va ser un dels jugadors als quals el València va seguir durant la temporada amb més deteniment. La seua actuació en el Racing de Ferrol va provocar que foren molt els clubs que preguntaren per la seua situació i s’interessaren en la seua situació.

En el cas del València va ser el mateix Carmelo del Pozo qui va anar a veure en diverses ocasions al futbolista. El jugador de 22 anys va marcar 9 gols en lliga, va realitzar 7 assistències i va tindre regularitat amb 42 partits disputats.

No obstant això, la seua eixida no anava a ser senzilla ja que des de Ferrol es demanava una clàusula de 1,8 milions d’euros i el club de Mestalla no va tindre rapidesa per a poder tancar l’operació.

El futbolista en les últimes hores ha arribat a un acord per a eixir en direcció al Betis. El migpunta de Catoira va realitzar un any excels en el Racing de Ferrol i damunt de la taula comptava amb diferents opcions per a posar rumb a Primera Divisió. Finalment, i després de diversos dies de reflexió, Iker Losada ha decidit triar l’opció del conjunt verd-i-blanc