Opinió  

Un VCF entre Mister Jekyll i Mister Hide

Per Blanquinegres · 15 Gener, 2016

En un nou partit insípid del VCF a faldes de la imponent Alhambra de Granada, els xics de Gary Neville van mostrar ahir la cara més ‘amable’ de la temporada traient una victòria quasi sense voler en el que era el partit de tornada dels huitens de Final de la Copa del Rei.

Gary Neville continua insuflant el gen Copa en un grup que només coneix el sabor de la victòria en esta competició del K.O. superant eliminatòries des de que el britànic dirigeix el vestidor blanquinegre. En este aspecte, vore competir al VCF en Copa de SM El Rei, és on s’ha vist la versió més ‘Mister Jekyll VCF’. 4 partits de Copa i 4 victòries, 3 amb Neville com màxim responsable dels designis esportius.

La versió ‘Mister Hide’ dels de Mestalla apareix en Lliga. Este VCF, porta més de 2 mesos sense saber que es sumar 3 punts tant a casa, Mestalla, com fora com visitant. El canvi Nuno-Neville no ha acabat de donar els fruits esperats i la fuga de punts, per tal d’abastar els objectius de la temporada, comença a ser sagnant.

El València CF, hui en dia, només podria complir amb les fites marcades a principi de temporada continuant amb les metamorfosis ‘Mister Jekyll Mister Hide’. Competir a les eliminatòries, d’un màxim de 180 minuts, continuant amb la interpretació del Doctor Jekyll i ser Mister Hide a la Lliga.

Vist el resultat en Copa, queda conèixer la dinàmica a vore quan aterre sobre Mestalla l’altra competició en la que va caure el VCF després de la destrossa Champions, l’Europa League. Abastar, hui per hui, Europa passa per 2 camins; via Copa amb el premi d’estar a la segona competició europea, la Lliga Europa i, a través de l’Europa League, que arrancarà d’ací a un més a Mestalla davant el Rapid de Viena, porta el premi gros cap a la Lliga de Campions, màxim objectiu valencianista. Via Lliga queda pràcticament descartat abastar l’objectiu tot i que encara resta tota la segona volta de competició domèstica.