ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Fran Pérez entrena amb la Selecció Absoluta

Per Blanquinegres · 14 Novembre, 2023

Fran Pérez no para de marcar la diferència. En el mes d´estiu pareixia que no havia altre camí que eixir cedit a l´Elx i soles uns mesos després s´ha convertir en un jugador diferèncial per a Rubén Baraja. Lluir en Mestalla té premi i les seues bones actuacions en La Liga no estan passant desarvertirtes per al món del futbol.

Segons ha confirmat este mateix matí la Selecció Espanyola de futbol, Fran Pérez ha entrenat amb l´absoluta, malgrat estar convocat amb la Sub – 21. No ha sigut l´únic jugador en gaudir d´esta oportunitat si no que també ha estat Álvaro Carreras, futbolista del Granada. Els esperava un Gayà recuperat de les seues molèsties.

Els dos internacionals sub 21 han sigut citats per Luis de la Fuente per a exercitar-se amb l’absoluta en la prèvia al partit contra la selecció de Xipre dijous que ve a les 18.00. No obstant, la idea no és que puguen disputar el partit de demà i es preparen per al partit classificatori de l´U-21 contra Hongria.

Luis de la Fuente parla de la “Quinta del Pipo”

El seleccionador nacional Luis de la Fuente va afirmar el passat 27 d´octubre a València que amb els futbolites joves del València cal anar pas a pas de cara a una futura convocatòria amb l’absoluta.

“Els xavals del València són tots molt bons, els he tinguts amb mi. Els tinc tots controlats. Tots són molt bons”, va agregar.

De la Fuente va realitzar estes declaracions en la capital valenciana. No obstant, és positiu que puga testejarlos abans del seu debut en una convocatòria oficial de l´absoluta. És únicament qüestió de temps.