ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un valencià s’ofereix a presidir la Federació

Per Blanquinegres · 09 Novembre, 2023

Salvador Gomar (València, 1965), president de la Federació Valenciana de Futbol i membre de la Junta Directiva de la RFEF, es postula com a alternativa a Luis Rubiales per a la presidència de l’Espanyola.

Ara mateix encara no hi ha un futur gens clar en l’RFEF, que té molts temes damunt de la taula, a més de qui serà el President, com el Mundial 2030.

Encara que en Blanquinegres.com ja havia informat d’aquesta situació fa algunes setmanes, aquesta vegada ha sigut el propi Salva Gomar qui ha reconegut aquesta situació a SER Deportivos València

Declaracions de Salva Gomar

“Ara hi ha una comissió gestora i tots tenim el mateix càrrec, més enllà del President de la Comissió Gestora. Ara mateix jo soc el president de la Federació valenciana i la meua principal comesa és que el mundial vaja a València. Parle en nom de l’entitat perquè s’ho mereix. Això de ser President, és ací i no ho descarte. Per què ho anava a descartar?

Eleccions RFEF

Després de la dimissió de Rubiales el passat 10 de setembre, es va iniciar el procés de convocar eleccions a la presidència de la RFEF. Això està descrit en l’article 31.8 dels estatuts federatius (pàgina 34). De moment, no es coneix la data d’aquests comicis, però tot apunta al fet que se celebraran en el primer trimestre de 2024, abans de les olimpíades de París.