ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Un València molt pobre en atac guanya a l’Utrillas i passa de ronda

Per Alex Alfaro · 02 Desembre, 2021

El València ha aconseguit véncer al Utrillas (3-0), equip de sisena divisió amb gols de Marcos André, Yunus i Koba. No obstant això, a l’equip li va costar molt generar ocasions aconseguint per exemple únicament un gol en la primera part. Amb el pas dels minuts el físic no li va aguantar al Utrillas i el València va tindre diverses ocasions clares perquè el resultat fóra fins i tot més inflat.

L’alineació presentada per Bordalás deixava diverses sorpreses, com per exemple la titularitat de Jaume Domenech en lloc de Mamardashvili i la presència de tres jugadors del filial: Koba Koindredi, Jesús Vázquez i el debut amb el primer equip de César Tárrega.

Com no podia ser d’una altra manera, el camp de l’Utrillas rebia al València amb un ambient vibrant i propi d’un poble de 3000 habitants (el més xicotet de la competició) que rebia per primera vegada en la seua història a un equip de primera divisió.

El partit arrancava amb una primera ocasió per a l’Utrillas per part de Paki que buscava sorprendre a Jaume. Però la possessió a poc a poc va anar tornant al València i el gol s’acostava. Per exemple, Foulquier ho intentava, després d’un corner, des de la frontal de l’àrea encara que la pilota s’anava desviada. Una molt semblant va tindre Koba.

I finalment el primer gol va arribar en el 27 de la primera obra de Marcos André. Després d’una jugada de *Musah per la banda dreta li la deixava a Maxi que veia només a Marcos *André que només l’havia d’espentar.

La primera part va acabar sense cap jugada més a destacar més enllà d’un centre de Cherysev al qual no aconseguia arribar cap company. El València marxava al descans en una primera part caracteritzada per les poques ocasions.

No obstant això, en la represa un penal a favor que transformava *Musah deixava el partit llest per a sentència. El gol va asseure com un pitxer d’aigua freda en l’Utrillas que ja es veia amb molt poques opcions d’aconseguir la victòria. I per a rematar la nit, Koba marcava un gol espectacular de falta.

Amb el resultat de 3-0, Marcos André va tindre un mà a mà davant del porter que va desaprofitar per a posar el quart. Xiulet final i el València ja es troba en la següent ronda de la Copa del rei, a pesar que a l’equip li va costar sentir-se còmode”