ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Un València Bàsquet coral venç a Grècia

Per Jaime March · 16 Desembre, 2020

El València Bàsquet s’emportava la seua primera victòria de l’Estadi de la Pau i l’Amistat després d’aconseguir una victòria d’equip i prestigi enfront d’un dels seus rivals directes. Dubjlevic amb 20 punts i 9 rebots ha sigut el més destacat del quadre taronja.

El partit l’inaugurava Jean-Charles després d’un bon moviment cap al cércol però Sant Ema contestava des del triple. Jean Charles des del triple i Labeyrie donaven punts a tots dos equips.

San Emeterio cap a un 2+1 però Charalampopoulos no perdonava des del cantó . Els suplents de València van donar una marxa més per a donar-li una renda de 9 punts a l’equip per al segon quart (16-25).

El València Basket va eixir millor i va continuar fluint en atac amb diverses cistelles consecutives que feien que Bartzokas parara el partit.
Vekenzov acostava al seu equip amb diverses accions consecutives.

Una cistella de Kalinic i una de Vives feien parar una altra vegada el partit a Bartzokas. Prepelic convertia un triple i dos tirs lliures per a donar la màxima al seu equip al descans (39-52).

El tercer quart començava amb Sloukas emportant-se a l’equip a l’esquena i remuntant uns pocs punts. Però València Basket va encadenar una ratxa de triples per a anar-se 17 a dalt.

McKissic donava aire al seu equip amb diverses penetracions però Tobey tancava el quart amb una difícil cistella(65-76).

L’últim quart començava amb 5 punts del Olympiakos però ràpidament Kalinic els contestava amb un triple.Williams i Tobey donaven punts fàcils al seu equip.

El Olympiakos es va aferrar als triples de Sloukas però no hi havia temps per a remuntar i deixe escapar una victòria de l’Estadi de la Pau i l’Amistat (85-96).