+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Un punt molt meritori (0-0)

Per Blanquinegres · 19 Octubre, 2014

El Mestalla trau un punt molt valuós de la seua visita a Badalona.

Com de costum, el Mestalla va treballar-se el partit durant els 90 minuts que dura el partit per abastar els 3 punts però la falta de determinació final, va deixar el marcador com l’havíem vist al minut zero, 0-0.

Cert és que al primers 45 minuts el Mestalla de Curro Torres havia d’haver vist variar el lluminós al seu favor. Amb molta força arrancava el conjunt blanquinegre davant els escapolats però primerament Iban Salvador amb el seu xut, no era capaç de foradar la xarxa de la porteria catalana. Encarant el final de la primera meitat, el filial valencianista veuria, per partida doble, com desaprofitava la possibilitat d’estrenar-se, però per el travesser va ser l’enemic del VCF Mestalla, que va vore que, malgrat les espentes del primer temps, va fer el camí cap als vestidors amb zero a zero.

La segona part va vores afectada per el ritme que el Mestalla havia proposat al primer temps. Menys fluida la segona part, el Mestalla va comptar amb una presència més pobra sobre l’àrea del Badalona. Amb esta marxa menys al Mestalla, el Badalona va poder donar l’esglai, però com de costum, Jaume va a parèixer per salvar els mobles. Amb este avis català, el partit quasi va quedar pactat amb l’empat, a que l’encontre va entrar en un terreny fangós i avorrit que no va canviar el marcador arribats al minut 90. Els de Curro Torres amb este bon empat pensa ja en fer-ho bo davant l’Atlètic Balears a l’Antonio Puchades.