ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un possible comprador pregunta a LaLiga pel València

Per Manel Rumbau · 25 Septembre, 2023

El final de Peter Lim al València està cada vegada més a prop. No hi ha res que desitge més el valencianisme després de comprovar com la gestió de l’empresari nascut a Singapur no ha pogut ser pitjor. Després de 9 anys, el club de Mestalla es troba possiblement en el pitjor moment de la seua història.

Així ho demostra el mercat de fitxatges d’aquest estiu, el qual ha tornat a deixar en evidència que Peter Lim no té gens d’interés en que el club remunte i torne a ser un equip competitiu. I és que al llarg del mateix, el València ha tancat la finestra dels fitxatges amb un marge en el Joc net Financer de més de 10 milions. L’ordre de Lim és clara: reduir al màxim el cost de plantilla amb l’objectiu que no hi hagen més pèrdues.

Davant aquesta situació, molts són els noms, situacions o solucions que es donen per tal que aquest moviment es produïsca quan abans millor. Des de la possibilitat que juga LaLiga per mitjà de Tebas, passant per fons d’inversió estrangers o l’acabament de les obres del Nou Mestalla, és clar que tots els camins tracten d’arribar a Roma.

L’últim interés de compra

Segons ha informat Fran Guaita a SER Deportivos València, hi ha un inversor nord-americà amb accions en altres franquícies d’esport professional a Estats Units que es troba interessat en fer-se amb el paquet accionarial de Lim. LaLiga, per descomptat, ho coneix de primera mà. No obstant això, hi ha més opcions de compradors per al València.