ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un patrocinador principal del València, preocupat pel succés de racisme

Per Marc Santiago · 24 Maig, 2023

Els esdeveniments que tingueren lloc el passat diumenge durant el partit que enfrontava al València i al Reial Madrid en Mestalla, han fet parlar molt arreu de tot el món. Premsa internacional ha fet eco de la notícia i s’han fet virals els vídeos de l’ocorregut, on uns aficionats valencianistes proferien insults racistes a Vinicius Jr.

A banda, les paraules en sala de premsa de Carlo Ancelotti, on va acusar a tot l’estadi de dir “Mono” al jugador mentre es retirava expulsat, van fer que es generara una confusió sobre el que realment havia passat. L’estadi va cridar “Tonto”, com s’ha fet sempre en qualsevol estadi d’Espanya quan expulsaven a algun jugador de l’equip rival.

Tot aquest cúmul de coses han fet que la imatge del València s’haja vist afectada internacionalment, sent atacats els seus posts a les xarxes socials i els dels seus jugadors. A més, segons informa el company Hugo Ballester, un dels patrocinadors principals de l’equip i marca reconeguda mundialment, s’ha posat en contacte amb el club per a preguntar que està passant.

I és que tota aquesta situació està fent molt de mal al club i a la visió que es té d’ell i de la seua afició en el panorama del futbol mundial, on se l’acusa de racista i on molts mitjans de comunicació de renom jutgen equivocadament els fets.