ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un parell de retocs contra el Barça

Per Blanquinegres · 21 Octubre, 2016

Ja no hi ha temps per a més. Com una exhalació ha passat la setmana prèvia al partit enfront al Barcelona. Mentre el valencianisme encara estava amb la ressaca de la victòria vital de la passada jornada a Gijón, Prandelli no donava ni un dia de descans a la seua plantilla amb la ment posada en el partit d’aquest dissabte. El tècnic italià ha incidit tota la setmana en la parcel·la ofensiva, després de posar en pràctica la seua premisa de “de jugar en 45 metres” en la seua estrena com a entrenador blanquinegre.

Després de quatre dies d’entrenament on ha pogut comptar amb tota la plantilla amb l’única excepció de Siqueira, el transalpí ha treballat la finalització de jugades i la circulació de la pilota sempre amb exercicis molt dinàmics. Sense oblidar la parcel·la física que ocupa gran part de les sessions del nou cos tècnic del València.

Malgrat la càrrega de tasques per haver de treballar molts conceptes en poc temps, també hi ha hagut temps durant la setmana per a perfilar un onze d’inici enfront de l’equip dirigit per Luis Enrique. A priori en la saga entrarà Eliaquim Mangala, una vegada superades les molèsties físiques, i a l’atac, Nani després que caiguera de la convocatòria enfront del Sporting. Així doncs s’albira un onze inicial similar al d’El Molinón amb les eixides de Aderllan i Santi Mina de l’esquema en favor de Mangala i Nani. La resta seran els mateixos amb una alineació semblant a la següent: Alves; Montoya, Garay, Mangala, Gayà; Suárez, Enzo; Cancelo, Parejo, Nani i Rodrigo.

L’última sessió de la setmana ha demostrat el gran ambient que es respira en el grup blanquinegre amb uns exercicis d’escalfament on el bon rotllo i els riures s’han apoderat d’un dia ennuvolat i amb amenaça de pluja a la Ciutat Esportiva de Paterna. Després Prandelli va tornar a treballar la potència i la velocitat de reacció a la famosa ‘rampa’ de Valdano i Ranieri abans de repassar els aspectes tàctics inherents al xoc enfront del Barça, així com l’estratègia ofensiva de córner. El cos tècnic va disposar als teòrics titulars l’últim dia per a disputar un partit modificat, mentre Lato es continuà la sessió al marge a ‘la jaula’.