ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un nou fons d’inversió vol comprar les parcel·les de Mestalla

Per Pablo Marquez · 10 Septembre, 2020

El tema del nou estadi està significant un autèntic problema per a Meriton Holdings. La propietat del València treballa a contrarellotge per a poder complir les exigències de l’Ajuntament de València i no perdre l’Actuació Estratègica Territorial.

Segons ha informat el diari València Plaza, ha eixit un nou fons d’inversió nord-americà que podria presentar una oferta per les parcel·les de Mestalla. Si això ocorre, l’equip de la Capital del Túria obtindria els diners necessaris per a poder començar les obres del Nou Mestalla, els quals estan parades des de 2009.

L’alcalde, Joan Ribó, i la vicealcaldessa, Sandra Gómez, coneixen l’interés del fons nord-americà, però encara no s’ha presentat cap oferta. El València espera que el fons d’inversió presente prompte una que satisfaça els seus interessos.

Anil Murthy ja va comentar que el preu mínim pel qual vendrien els terrenys de Mestalla seria uns 120 milions d’euros. Un preu que, segons experts d’urbanisme, està desorbitat, perquè no s’ajusta a la realitat.

No obstant això, el President del València no descartava encara la proposta del grup ADU. Anil Murthy deia que: “ADU continua treballant en el seu projecte. Eliminem l’exclusivitat el febrer de 2020”.