ACTUALITAT  FITXATGES  

Un mercat de fitxatges sense altes ni baixes

Per Blanquinegres · 27 Gener, 2020

El pròxim divendres 31 de gener es tanca el mercat de fitxatges i, tot i les grans necessitats del València CF, encara no s’ha incorporat a cap jugador per a reforçar la plantilla.

Tema Rodrigo Moreno

El tema que més actualitat presenta és la possible eixida de Rodrigo rumb al FC Barcelona. El club valencianista demana 60 milions d’euros, però el conjunt català només està disposat a pagar-los a final de temporada després d’una cessió. José Luis Gayà ja es va pronunciar en zona mixta el dissabte sobre aquest assumpte: “Jo no entendria que es venguera a Rodrigo ara. Si se’n va, qui vinga no serà com ell. Jo esperaria i veuria què passa en estiu”

Davant aquesta possibilitat, el València CF va plantejar l’opció de la tornada a casa de Paco Alcàcer, ja que no compta amb molts minuts a Alemanya. La cessió del de Torrent esta acordada, i es faria efectiva sempre i quan Rodrigo abandonara Mestalla.

Un altre nom relacionat amb l’eixida de Rodrigo Moreno, segons Pablo Segarra, és la de Lucas Pérez, davanter de l’Alabés. El València CF es planteja la seua incorporació, i Rubén Sobrino podria entrar en aquesta operació.

Lateral dret

El València CF ofereix grans debilitats defensives en el lateral dret, ja que Piccini està lesionat i Wass està jugant en una posició que no és la seua. Tanmateix, han sonat molts noms per a reforçar aquest costat com OdriozolaMaehleFlorenzi o Cancelo però no ha aplegat encara cap.

Altres noms

Davant les baixes en defensa del Manchester City, ni Otamendi ni Cancelo tornaran a Mestalla. L’atacant espanyol de l’AC Milà, Suso també va sonar per a reforçar les bandes blanc-i-negres, però l’operació no va avançar. El Reial Madrid ha paralitzat la sortida de Dani Ceballos de l’Arsenal per vindre al València CF.

Tot i que el València CF li oferia les mateixes condicions a Gonzalo Villar que l’AS Roma, el jove exvalencianista ha decidit que Itàlia siga el seu pròxim destí perquè no veu clara la seua participació amb Celades. I Abel Ruiz ha estat inclòs amb l’operació Rodrigo, però no s’ha dut a terme.

Baixes i renovacions

Amb el gran nivell de Carlos Soler i Ferran Torres, les seues renovacions han sigut prioritàries, a més de la de Garay. El número 8 va renovar fins a juny de 2023. L’argentí s’espera que no tarde a ampliar un any més el contracte. Però Ferran Torres, la gran sensació de la temporada, segueix sense passar per les oficines, i el Manchester City ja li té posat l’ull damunt.

Per últim, no ha habut cap baixa en el conjunt del Túria. Només cal destacar que l’UD Almeria acaba d’oficialitzar la cessió de Fran Villalba amb opció de compra. El jove migcampista estava en el Birmingham City FC britànic, però el València CF es guardava una opció per recomprar-lo. Amb la seua tornada al futbol espanyol, el club blanc-i-negre, segons indica Mario Selma a Twitter, perd per complet aquest dret.