ACTUALITAT  

Hugo Duro lidera la llista de jugadors amb més faltes rebudes en LaLiga

Per Mauro Pérez · 28 Maig, 2024

La temporada 2023/24 de LaLiga ha arribat a la seua fi, i un de les dades més destacades és la llista de jugadors que han rebut més faltes al llarg del campionat. Hugo Duro, davanter del València CF, encapçala esta llista amb un total de 95 faltes rebudes, demostrant la seua habilitat per a generar situacions de perill i atraure l’atenció defensiva dels seus rivals. Amb 95 faltes rebudes, Duro no sols ha contribuït al fet que el seu equip guanye valuoses jugades a pilota parada, sinó que també ha mostrat una notable capacitat per a suportar el joc físic de LaLiga.

En segon lloc es troba Isco Alarcón, migcampista del Reial Betis, qui ha sigut objecte de 79 faltes durant la temporada. Isco, conegut per la seua creativitat i visió de joc, ha sigut un constant objectiu de les defenses contràries que intentaven frenar la seua influència en el camp.

El tercer lloc l’ocupa Isi Palazón, jugador del Rayo Vallecano, amb 76 faltes rebudes. Isi ha sigut un element clau en l’atac del seu equip, contribuint amb la seua velocitat i capacitat per a desbordar als defensors, la qual cosa ha resultat en nombroses faltes en contra seua.

Estes dades no sols reflecteixen la importància d’estos jugadors en els seus respectius equips, sinó també l’estil de joc que despleguen, caracteritzat per la seua habilitat per a mantindre la pilota sota pressió i crear oportunitats de gol. La capacitat d’atraure faltes és una mostra de la seua destresa i del constant perill que representen per als seus oponents.