ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili en l’onze ideal de la jornada passada

Per Alex Alfaro · 07 Febrer, 2023

Estar en l’onze de la jornada sempre és un premi especial, encara que últimament no està sent fàcil que el València aconseguisca convéncer als analistes i es guanye un lloc en aqueix onze esmentat.

Un onze que aquesta setmana únicament té la presència de Jordi Alba i de Rapinha pel que fa als quatre grans de La Liga. Moltes sorpreses en l’onze de la jornada 20 on tenim també la presència d’un exvalencianista com és el cas del central Omar Alderete, que ara mateix milita en les files del Getafe.

El futbolista del València que s’ha guanyat a pols la seua presència és Giorgi Mamardashvili que va realitzar un partit meravellós enfront del Girona. El porter georgià s’està convertint en el millor jugador de l’equip en la volta de la lliga després de la disputa del mundial. Giorgi salva al seu equip d’encaixar més gols cada partits amb actuacions brillants.

En el que portem de temporada, és el que més parades decisives ha realitzat. Ha intervingut en 25 grans oportunitats de gol de l’equip contrari o, lo que és el mateix, ha evitat encaixar 25 gols cantats. El segon en la llista és Edgar Badía, de l’Elx, amb 24. Si ens fixem en els gols encaixats (24), és una xifra alta i pot portar a engany sobre la qualitat del porter però, la veritat és que gràcies a les seues intervencions, el València no ha encaixat més gols.