ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un inversor de l’Aràbia Saudita s’interessa en comprar el València

Per Alex Alfaro · 02 Març, 2023

Cada vegada més apareixen possibles compradors per al València C.F. La situació social i econòmica, els llocs en la classificació, les manifestacions i el descontentament de l’afició amb Peter Lim, està provocant que aparega gent amb diners interessada a comprar les accions.

Segons ha informat el programa televisiu El Chiringuito, un gran inversor de l’Aràbia Saudita preguntarà en les pròximes hores quant val el València per a tractar de dur a terme la seua compra.

En els pròxims dies, segons este mitjà de comunicació, farà una consulta oficial per a saber el preu de les accions de Peter Lim. De moment no ha transcendit el nom del milionari de l’Aràbia Saudita. Es tracta d’un inversor al qual li agrada el futbol i té molt interés en la compra.

El pensament en el club sobre la venda

La venda de les accions per part de Peter Lim, el dia que ocórrega, serà segurament la notícia de la dècada en el valencianisme. És el moment que el valencianisme espera amb ganes i l’única esperança que hi ha en l’horitzó perquè canvie la situació actual.

Però tot això és un tema que depén únicament de Peter Lim. Fins que no canvie d’opinió no serà possible eixe  canvi accionarial a no ser què es produïra, encara que sembla molt poc probable, un moviment polític que duga a terme un mecanisme que aconseguisca llevar-li les accions a Peter Lim.

No obstant això, en les últimes setmanes, tal com informa el periodista Héctor Gómez, comença a evolucionar i canviar la versió que els treballadors del club a València donen referent a una possible venda de les accions per part de Peter Lim.

Sens dubte és un gran canvi perquè en els últims anys, qualsevol informació relacionada amb la venda de les accions per part de Lim sempre anava acompanyat per un: “Peter Lim no ven, no hi ha ningú que puga posar els diners suficients, que isca algú i pose damunt de la taula eixos diners”.

El missatge ha començat a evolucionar i ara s’afirma que “algú haurà de posar els diners damunt de la taula perquè Peter Lim s’ho pense”. És a dir, es comença a deixar oberta a eixa opció. El missatge està evolucionant i ja ningú seriós pot afirmar que no hi ha hagut cap tipus d’interés a comprar el club. Alguna cosa que va confirmar el mateix Peter Lim en una entrevista amb el Financial Times.