ACTUALITAT  

Un grup d’aficionats valencianistes protesta a les oficines del València

Per Manel Rumbau · 01 Febrer, 2024

El València ha arribat al final del mercat amb els deures per fer. El fet d’haver estat bloquejat durant gran part del mercat degut a la seua situació financera i, per descomptat, a la nul·la voluntat del màxim accionista en voler invertir en reforçar la plantilla, ha esdevingut finalment en l’eixida de Gabriel Paulista i Koba i en el fitxatge de Peter Federico. 

El cert és que Peter Lim ja no enganya a ningú. Des del primer dia de mercat, va deixar clar quines eren les seues asfixiants condicions per poder fitxar. Si no hi havien eixides no hi havien arribades, ja que el seu vertader objectiu no és tindre una millor plantilla, sinó que no li coste ni un sol cèntim més.

Aquesta situació, res més lluny de la realitat, ha fet esclatar de nou a una afició que, tot i acostumar-se malauradament a totes les incoherents decisions del seu màxim accionista, havia tornat a convocar hui una protesta en les oficines del club davant la situació.

La situació en el mercat, principal motiu de la concentració

I és que tal com va ocórrer l’any passat, tot i que cal destacar que la situació esportiva per aquell moment era pitjor, alguns valencianistes havien convocat al valencianisme aquesta vesprada, tot i no tindre la mateixa rellevància que altres protestes, per tal de mostrar la seua indignació amb el paper del València al mercat de fitxatges.

A hores d’ara, desenes de valencianistes continuen concentrats a les portes de les oficines del club amb l’objectiu de fer veure els dirigents, una vegada més en tot aquest temps, que no volen ni un segon més a Peter Lim al capdavant de l’entitat.