Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un grup d’aficionats del València han fet un nou acte reivindicatiu contra Peter Lim

Per Pablo Marquez · 29 Novembre, 2022

La gestió de Peter Lim en el València està acabant amb la paciència de la gran part dels aficionats del club che, els quals demanen la seua marxa en Mestalla i amb manifestacions multitudinàries.

A més d’això, també s’ha convertit en una cosa habitual veure accions de protesta en la ciutat de València contra el màxim accionista. Ací entren en escena associacions com Libertad VCF o It Must Be Love 86, els quals ja han fet reivindicacions d’este tipus.

Nova protesta contra Lim

En esta ocasió, la plataforma Com baló per sèquia, una secció d’It Must Be Love 86, ha fet una acció de protesta contra Peter Lim al costat del Nou Mestalla. El grup d’aficionats ha fet primer un vídeo sobre que arribava una alerta groga per pluja i esta pluja estava caient sobre Singapur, Caixabank, el València CF i la Lliga de Futbol Professional.

 

Eixa pluja tenia un nombre i era el de Peter Lim. Després del vídeo, la plataforma ha publicat una foto en la qual apareix una pancarta amb el nom de Lim i una pluja que cau sobre la ciutat de València. D’esta manera, estan fent referència a que Lim és l’alerta groga.

Finalment, esta pancarta ha sigut col·locada al costat del Nou Mestalla. Al tractar-se d’un lloc on Meriton està treballant, haurem de veure quant de temps aguanta eixa pancarta o si pel contrari es retirada prompte. Esta és una nova acció contra la gestió de Peter Lim, en la qual la seua imatge torna a quedar perjudicada, perquè tornarà a haver-hi una gran repercussió.