Un gran tercer quart li dona la victòria a València Bàsquet a Fuenlabrada (61-68)

Per Pascual Játiva · 05 Desembre, 2020

València Bàsquet jugava a Fuenlabrada un d’eixos partits que no es poden perdre si es vol estar en la Copa ACB del pròxim febrer. I no ho va fer. Després d’una primera meitat fluixa, un gran tercer quart (6-22) li va donar per a guanyar el partit de forma còmoda.

Dubitatiu inici dels taronja, com sol ser habitual en lliga, davant un Fuenlabrada que tampoc estava encertat des del triple però tenia a un Thompson dominant el rebot, agafant fins a cinc en el primer quart, quatre ofensius.

Per part de València Bàsquet, un encertat Derrick Williams amb dos triples, juntament amb un espectacular Prepelic que es posava amb 8 punts al final del primer parcial, li donaven l’avantatge als taronja (16-21).

El segon quart anava a estar marcat pel poc encert dels dos equips que, amb moltes imprecisions (10 pèrdues València), no aconseguien anar-se’n ningú al marcador i tenien molts problemes per a encestar. El parcial del segon període anava a ser de 15-9 per als locals que aconseguien posar-se per davant al descans (31-30)

En la segona part l’equip taronja era un altre. La intensitat defensiva havia pujat i en atac les coses començaven a eixir. Comandats per Kalinic (12 punts) i Williams, dos dels fitxatges de l’equip, li donaven un +15 al final del tercer quart als taronja (37-52)

L’últim quart seria un treball de gestió de l’avantatge del València, que fins i tot arribaria a augmentar-la per a posar-se +20 (43-63). Al final del partit, Fuenlabrada maquillaria el resultat que finalment seria de 61-68.