ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un familiar de Peter Lim entra a la presó

Per Blanquinegres · 09 Maig, 2023

La família de Peter Lim s’ha vist novament esguitada pels problemes judicials. Kho Bin Kai, el que fora marit de la seua filla, Kim Lim, i pare del seu net, ha sigut empresonat per activitats il·legals relacionades amb el joc. S’ha declarat culpable de tots els delictes que se l’acusaven.

Segons el ‘Strait Times’ de Singapur, “Kho, de 32 anys, va ser sentenciat a dos anys i 10 mesos de presó i una multa de 40.000 dòlars singapurenses (uns 24.000 euros aproximadament). Anteriorment s’havia declarat culpable de tres càrrecs en virtut de la Llei d’apostes remotes i dos càrrecs de tractar amb els beneficis d’una conducta delictiva”.

El periòdic en qüestió descriu a Kho com un singapurense, estava vinculat a diversos llocs web d’apostes il·legals i guanyava una mitjana d’entre 30.000 i 40.000 dòlars al mes sol en un d’ells. Més tard va usar 32.000 dòlars dels seus guanys il·lícits per a pagar un rellotge Audemars Piguet. També va usar 5.000 dels beneficis de la seua conducta delictiva per a fer un pagament parcial d’un rellotge Rolex per valor de 21.000.Els seus advocats van dir que, entre els seus delictes, havia administrat jocs d’atzar a distància en dos llocs web i també havia ajudat en la realització de jocs d’atzar a distància en una tercera plataforma.