ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un exjugador del València era propietari en l’edifici incendiat

Per Blanquinegres · 23 Febrer, 2024

Els veïns dels edificis del Campanar de València assolats per un incendi de grans dimensions han tingut el seu propi heroi. Es tracta de Julián, el conserge d’un dels blocs de cases, que va ser porta per porta alertant i salvant als residents de les flames.

Sobre les cinc i mitja de la vesprada d’aquest dijous es declarava un incendi en el seté pis d’un doble edifici al carrer Maestro Rodrigo, al nord-oest de la ciutat de València. Desenes de dotacions de bombers intentaven extingir el foc i refredar parts de la façana per a poder rescatar a les persones que encara estaven a l’interior.

 

Els dos inquilins van poder fugir de l’horror

L’exjugador del València CF i Llevant UD, entre altres, era propietari de dos immobles en l’edifici incendiat i que tenia llogats, motiu pel qual ha comptat en Ràdio MARCA València el succeït. “Tinc dos habitatges allí llogades. La Policia em va cridar per a saber si tenia notícies dels meus inquilins“, comença relatant l’exjugador. “Vaig parlar amb una xica que viu sola en un dels pisos. Era a la terrassa i va fer olor i va veure el fum. Va baixar a avisar al porter i ja no va poder pujar”, comptava Michel Herrero.

Una sort que va poder tindre també la seua altra inquilina, qui també va poder eixir a temps de l’edifici abans que les flames pogueren devorar-lo: “En l’altre habitatge estava la dona d’un matrimoni que viuen allí llogats i la van avisar i va baixar a temps per a fugir de les flames“, comptava l’exfutbolista en l’entrevista.