La millor informació del ValènciaCF en valencià

Un error informàtic permet veure els abonats que compleixen els requisits
,

Un error informàtic permet veure els abonats que compleixen els requisits

COMPARTIR

Un error informàtic en la web del València ha permés que un enginyer informàtic tinga accés al nombre d’abonats que compleixen totes les característiques per a tindre dret a una entrada per a la final de Copa del Rei de Sevilla.

En total, en la web del València apareixen registrat un total de 31534 abonats. No obstant això, només compleixen els requisits 13565. Segons el comunicat oficial del club, únicament tindrien entrada el 95% d’eixa xifra. Per tant, el València ha posat a la venda al voltant de 12886 entrades.

No obstant això, el lector es preguntarà aquests números d’on ixen i com poden assegurar-se que això no ens hem inventat aquesta circumstància. Qualsevol pot accedir a la pàgina web, i en la part superior esquerra, apareix una llista amb totes les ID dels abonats.

 

 

Això en la web del Betis no ocorre. Ja que els  ID no sónn públics i seria impossible consultar-ho. Amb l’ID de l’abonament pots saber a quina hora ha entrat a l’estadi i com és la seua zona.

Amb tots els ID disponible, podríem comprovar-ho un a un, però diferents programes informàtics ens faciliten el programa. A través d’un script es repliquen les sol·licituds que fa un usuari en buscar una ID. D’aquesta manera, podem obtindre un excel, volcants les dades obtingudes, els números de totes les ID i el nombre d’abonats que compleixen els requisits per a obtindre entrades per a assistir a la Cartuja.

 
 
Novament el València torna a quedar en dubte. Els números i la informàtica no menteixen. En el comunicat el club no mentix, ja que no assegura que eixes entrades estiguen destinades a abonats. Ara, hauran d’explicar per a qui van les entrades restants.