ACTUALITAT  

Un equip top d’Europa segueix de molt a prop a Yarek

Per Joan Marc García · 17 Novembre, 2023

Yarek Gasiorowski va tindre un espectacular actuació de en el partit de la selecció espanyola sub-19. El defensor del Valencia CF va brillar com a màxim golejador en el xoc d’aquest dimecres passat contra Moldàvia, durant la classificació pel Campionat d’Europa sub-19, en el que ha aconseguit marcar tres gols.

Pocs centrals tenen la capacitat de marcar fins a tres gols, però Yarek ho va aconseguir. El central de Polinyà del Xúquer és el més recent integrant del grup conegut com a ” La Quinta del Pipo”, encara que els treballadors de futbol europeus ho han identificat i seguit durant un bon temps. Específicament, els observadors de l’Arsenal el segueixen molt de prop.

El Red Bull Salzburg ja va mostrar interès a contractar-lo per 5 milions fa dos temporades, abans fins i tot que debutara amb el Mestalla. Durant els seus partits amb l’Acadèmia i les inferiors d’Espanya, era comú veure observadors de clubs top europeus, com ​​Juventus o Borussia Dortmund seguint els seus partits.

Ara, ha sigut torn de l’Arsenal, club que segons apunta As, ja haguera intentat fitxar a Yarek fa temps, però que les condicions burocràtiques del Brexit han impedit.

El jugador del VCF Mestalla, qui ha tingut un paper destacat en el primer equip baix la direcció de Rubén Baraja aquesta temporada, té contracte amb el València fins juny del 2025, amb la possibilitat que el club prolongue el contracte dos anys més, sempre que es compleixquen una sèrie de requisits.

Actualment, la seua clàusula està fixada en 20 milions d’euros des de la seva renovació el 2022, però segons el que ha reportat Ràdio València Cadena SER, aquesta xifra s’incrementarà considerablement en el moment en què el defensa forme part oficialment de la primera plantilla.