ACTUALITAT  

Un equip de Primera i dos de Segona han preguntat per un central del València

Per Alejandro Fernandez · 29 Novembre, 2023

El València té uns potents centrals que han emergit de l’Acadèmia VCF al primer equip i han demostrat com es desenvolupen en l’elit. Per això, són diversos els equips que pregunten a l’entitat per fer-se amb els seus serveis i el València valora diverses opcions per a no tallar el creixement.

César Tárrega, el central valencianista, ha despertat l’interés de diversos equips, entre ells un de primera divisió i altres dos de segona, segons ha informat Plaza Deportiva. Tárrega és el capità del València Mestalla d’Angulo, i un jugador freqüent en les convocatòries de Baraja quan algun central del primer equip està lesionat.

El club valencianista ja va rebutjar en l’estiu passat l’eixida de César Tárrega a dos equips que militen actualment en segona divisió. Aquests equips són l’Eldense i l’Albacete, qui van apostar pel futbolista d’Alaquàs, però el València i el seu cercle pròxim li van negar l’eixida perquè podia fer el salt enguany al primer equip.

De moment, el València no es tanca a una possible eixida en el mercat hivernal del futbolista del Mestalla. Tárrega podria eixir a mode de cessió, ja que és la condició que més els encaixa a totes les parts involucrades. La seua evolució  futbolística està sent determinant als ordes de Miguel Ángel Angulo i fins i tot determina partits en els minuts finals amb gols en accions a pilota parada.

Amb l’arribada al primer equip de Cristhian Mosquera i les actuacions de Yarek Gasiorowski, Tárrega no té molt d’espai per a mostrar-se en el primer equip amb Baraja. Mosquera ha aprofitat a la perfecció la lesió de Mouctar Diakhaby i Yarek ha rendit al màxim nivell quan ha substituït en el lateral esquerre a José luís Gayà.