Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Un empresari estatunidenc vol comprar el València

Per Blanquinegres · 05 Septembre, 2023

El final de Peter Lim al València està cada vegada més a prop. No hi ha res que desitge més el valencianisme i és que la gestió de l’empresari nascut a Singapur no ha pogut ser pitjor. Després de 9 anys, el club de Mestalla es troba possiblement en un dels seus pitjors moments de la història.

Finalitzat el mercat de fitxatges, s’ha tornat a deixar més que clar que Peter Lim no té gens d’interés en què el club remunte i torne a ser un equip competitiu. Al llarg d’aquest estiu, el València ha tancat la finestra dels fitxatges amb un marge en el Joc net Financer de més de 10 milions. L’ordre de Lim és clara: reduir al màxim el cost de plantilla amb l’objectiu que no hi hagen més pèrdues.

El València any rere any va perdent potencial. No sols es tracta de pèrdua econòmica, perquè quadrar números seria una estratègia coherent si s’executara una bona gestió mitjançant la qual compres car, però revens més car per a ser sostenible. Sinó que la pèssima gestió durant aquest temps ha portat al fet que el València haja de perdre jugadors per a poder quadrar els números i suplir aquestes baixes amb jugadors de la pedrera.

La venda de les accions per part de Peter Lim, el dia que ocórrega, serà segurament la notícia de la dècada en el valencianisme. És el moment que el valencianisme espera amb ganes i l’única esperança que hi ha en l’horitzó perquè canvie la situació actual.

Però tot això és un tema que depén únicament de Peter Lim. Fins que no canvie d’opinió no serà possible eixe  canvi accionarial a no ser què es produïra, encara que sembla molt poc probable, un moviment polític que duga a terme un mecanisme que aconseguisca llevar-li les accions a Peter Lim.

 

No obstant això, en les últimes setmanes, comença a evolucionar i canviar la versió que els treballadors del club a València donen referent a una possible venda de les accions per part de Peter Lim.

 

Sens dubte és un gran canvi perquè en els últims anys, qualsevol informació relacionada amb la venda de les accions per part de Lim sempre anava acompanyat per un: “Peter Lim no ven, no hi ha ningú que puga posar els diners suficients, que isca algú i pose damunt de la taula eixos diners”.

El missatge ha començat a evolucionar i ara s’afirma que “algú haurà de posar els diners damunt de la taula perquè Peter Lim s’ho pense”. És a dir, es comença a deixar oberta a eixa opció. El missatge està evolucionant i ja ningú de forma seriosa pot afirmar que no hi ha hagut cap tipus d’interés a comprar el club. Una cosa que va confirmar el mateix Peter Lim en una entrevista amb el Financial Times.

En aquest sentit, durant el dia de hui, SER Deportivos València ha informat sobre un interés molt important. Segons la informació que té este mitjà de comunicació, un empresari de l’estil de l’amo del Chelsea, estaria molt interessat a comprar el València. Si es tractara de Todd Boehly, actual propietari del Chelsea, el València estaria de sort perquè es tracta d’un empresari amb més de 1300 milions d’euros. Este empresari té al cap oferir i posar damunt de la taula 300 milions d’euros. No obstant això, aquest mitjà de comunicació afirma que Lim únicament estaria predisposat a vendre per una xifra de 500 milions d’euros, és a dir, 100 milions més de la xifra de la qual s’ha parlat fins ara.