ACTUALITAT  COVID-19  PRIMER EQUIP  

Un any de l’inoblidable desplaçament a Milà

Per Pablo Marquez · 18 Febrer, 2021

Ha passat un any des que el València CF es va jugar els octaus de final de la Uefa Champions League davant l’Atalanta. El València tornava a uns octaus de final de la Champions League set anys després i la intenció era fer un bon paper per a passar a quarts, ja que s’havia classificat com a primer de grup per davant del Chelsea i l’Ajax.

Eixe dia, el València afrontava el partit sense els seus centrals titulars. Ezequiel Garay s’havia lesionat els lligaments del genoll davant el Celta de Vigo i Gabriel Paulista havia de complir sanció per l’enfrontament amb Tadic en el partit anterior de Champions League.

UN VIATGE MARCAT PEL CORONAVIRUS

No obstant això, el viatge dels valencianistes va estar marcat per un altre fenomen inesperat. En el moment en el qual l’afició valencianista havia viatjat a Milà per a veure en directe el partit, el coronavrius estava expandint-se per eixa regió italiana, la qual estava sofrint les conseqüències del virus. Una gran quantitat d’aficionats del València es trobaven en la ciutat italiana.

El partit va ser una catàstrofe. El València va veure’s superat per l’Atalanta i se’n va anar a casa amb un 4-1 en contra. L’equip dirigit en eixe moment per Albert Celades no va poder aprofitar les seues ocasions i va caure davant un Atalanta molt superior en joc, en possessió i en volum d’ocasions.

No obstant això, el resultat del partit no era la cosa que més preocupava al valencianisme, ja que eren conscinets que eixa situació era perillosa per a la seua salut per la situació que travessava la ciutat de Milà.

VALÈNCIA – BETIS: ÚLTIM PARTIT A MESTALLA AMB PÚBLIC

Deu dies més tard, el València va disputar a l’Estadi de Mestalla el partit davant el Reial Betis l’últim partit en casa amb públic. En eixa ocasió, el coronavirus ja s’havia expandit per Espanya i alguns aficionats varen decidir no assistir al partit per a evitar un possible.

De fet, eixe dia, el València CF havia preparat un homenatge per al mític davanter asturià, David Villa. No obstant això, l’acte es va cancel·lar a conseqüència del gran augment dels casos de coronavirus en Espanya. Eixe va ser l’últim partit de Mestalla amb gent, perquè la tornada davant l’Atalanta va ser a porta tancada.

TAMBÉ VOS POT INTERESSAR: Quasi un any sense públic a Mestalla.